Pravi dizajn,

za pravo industrijo


Želite izdelkom povečati koristnost in očarati kupce? Presekajte s starimi vzorci! Uporabite izviren pristop industrijskega dizajna, ki z zapeljivimi idejami daje proizvodom več poleta, blagovnim znamkam pa novo gorivo za uspešnejše poti.
Ovijalni stroj za pakiranje, Robotika Kogler d.o.o.

Dvignite proizvode na višji nivo


čete rešitve s pravo uporabniško svežino, izjemno eleganco ter oplemeniteno funkcionalnostjo? Pri nas ustvarjamo zapeljive oblike na višji kakovostni ravni, pri čemer dajemo proizvodu več očarljivosti in edinstvenosti v vseh detajlih.


Naš cilj je dovršenost, ki bo v očeh kupcev deležna resničnega zaupanja in prave vrednosti. V produkte vnašamo številne napredne izboljšave z opaznimi koristmi za uporabnika.

Bodite korak pred konkurenco


Ob zapeljivih podrobnostih premikamo meje sodobnega izraza. Razvoju dajemo nov zagon, ustvarjamo vizije in ponujamo drugačen pogled. Proizvajalcem in njihovim blagovnim znamkam pa obenem dvigujemo ugled ter tržno uspešnost.


Z našim inovativnim dizajnom bo vaš novi proizvod oborožen z močnim tekmovalnim značajem. Zaradi vgrajenih pametnih lastnosti pa bo vidnejši in v izraziti konkurenčni prednosti.

Nagrajeno oblikovanje, ki deluje


Prefinjeni koncepti nagrajenega oblikovalca Bojana Klančarja lahko dramatično povečajo vaše možnosti za uspeh, saj so ti edinstveno oblikovani z namenom motivirati bodoče kupce, da se ti odločijo za vaš proizvod. Pri tem vam oblikovalec pomaga optimizirati podrobnosti, hkrati pa premišljeno integrira več inteligence. Osredotoča se na izvedljive in dosegljive cilje, obenem pa krepi poglavitne dejavnike, ki vplivajo na dvig vrednosti kot so: optimalnost, drugačnost, boljša izkušnja ter močnejša identiteta.


Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite tržno učinkovitejše proizvode, ki kupcem pomenijo več. So bolj elegantni in optimalni v funkciji. Z njimi lahko lažje postavljate višje cene.

Drugačnost


Inovativen dizajn daje konkurenčno razliko z več edinstvene vsebine. Tako se lahko bolje pozicionirate na trgu. Originalni detajli pa še dodatno poskrbijo za pristen značaj.

Boljša izkušnja


S pravim dizajnom lahko vaše podjetje učinkoviteje raziskuje še neodkrite smeri. Pri tem pa lažje razvija prijazne lastnosti, ki kupce motivirajo bolje.

Močnejša identiteta


Dizajn prinaša sodoben izrazni jezik s katerim lahko jasno sporočate svoje vrednote, vzpostavljate pristnejši dialog s kupci ter krepite zaupanje v svojo znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam pomaga pri izpeljavi doslednih inženirskih projektov. Prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje prvovrstnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste lahko predčasno nastopali tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio