Pravi dizajn,

za pravo industrijo


Želite izdelkom povečati koristnost in očarati kupce? Presekajte s starimi vzorci! Uporabite izviren pristop industrijskega dizajna, ki z zapeljivimi idejami daje proizvodom več poleta, blagovnim znamkam pa novo gorivo za uspešnejše poti.
Ovijalni stroj za pakiranje, Robotika Kogler d.o.o.

Oblikovanje, ki povečuje zaupanjeDanes je kvalitetno delovanje proizvodov nekaj običajnega, ni pa dovolj za uspeh. Uspešni proizvodi se bistveno razlikujejo od drugih. Ti izstopajo z emotivno kot tudi uporabniško inteligenco.


Zapeljivi izdelki nastajajo tu z mislijo na uporabnika. Občutno povečujejo možnosti za uspeh preko atraktivne funkcionalne oblike, ki je skrbno prilagojena učinkoviti rabi.


Naše pametne rešitve udejanjajo zaupanja vredno konkurenčno razlikovanje, obenem pa dajejo kupcem prepričljive uporabniške koristi na zreli, emotivno-tehnični osnovi.

Bodite korak pred konkurencoPotrebujete rešitve z izjemno uporabniško svežino, sodobno eleganco ter oplemeniteno funkcionalnostjo? Iščete zasnove, ki bodo izvrstno prilagojene ravnanju in pričakovanju potrošnikov?

Z našim inovativnim dizajnom bo vaš novi proizvod oborožen z močnim tekmovalnim značajem. Zaradi vgrajenih pametnih lastnosti boste opaznejši ter v izraziti konkurenčni prednosti.

Izkušeni oblikovalec vam bo pri tem pomagal izdelke smiselno nadgraditi. Optimiziral bo podrobnosti, integriral več inteligence ter zasnoval edinstvene rešitve višjega tržnega potenciala.

Nagrajeno oblikovanje, ki deluje


Večkrat nagrajeni oblikovalec Bojan Klančar ustvarja po načelih dobrega dizajna z mislijo na kupca in blagovno znamko. Osredotoča se na izvedljive in dosegljive cilje. Razvoju daje nov zagon, obenem pa krepi poglavitne dejavnike, ki vplivajo na dvig vrednosti in konkurenčnosti. Nadgrajuje tiste parametre, ki se smatrajo kot ključne sestavine uspešnih komercialnih izdelkov.


Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite dostop do tržno bolj učinkovitih proizvodov, ki so bolj enostavni, bolj elegantni, drugačni in optimalni v funkciji. Z njimi lahko podjetje potem lažje postavlja višje cene.

Drugačnost


Inovativen dizajn omogoča, da vzpostavite konkurenčno razliko z več vsebine, ter se tako se bolje pozicionirate na trgu. Pametni detajli pa še dodatno poskrbijo za višjo raven vaših izdelkov.

Boljša izkušnja


Z dobrim dizajnom lahko vaše podjetje učinkoviteje raziskuje še neodkrite smeri, ki kupce motivirajo bolje. Omogoča vam razvijati prijazne lastnosti, ki izboljšujejo uporabniška doživetja.

Močnejša identiteta


Učinkovit dizajn prinaša novo izrazno govorico. Nov, sodoben jezik s katerim lahko jasno sporočate svoje vrednote, gradite pristnejši dialog s kupci ter krepite zaupanje v blagovno znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam pomaga pri izpeljavi doslednih inženirskih projektov. Prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje prvovrstnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste lahko predčasno nastopali tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio