Koristi dizajna
za podjetja


Dober dizajn je v rokah prodornega podjetja inovativno orodje, ki preko zapeljivih rešitev pridobiva kupce na svojo stran. Izkoristite zato vse priložnosti dobrega dizajna in se z odličnimi zasnovami dvignite nad konkurenco.
MODUL, Stikala. TEM Čatež d.d.

Industrijsko oblikovanje nagovarja čustvaDobro delovanje proizvodov je danes nekaj običajnega, ni pa dovolj za uspeh. Proizvodi, ki uspejo so drugačni, inteligentnejši. Imajo posluh za naša pričakovanja in ravnanja. Če želite presenetiti, potem potrebujete izdelke, ki bodo poleg tehničnih odlik, nudili kupcem zadovoljstvo tudi na emotivni ravni.

Kakovostno industrijsko oblikovanje, ki tu nastaja, neposredno vgrajuje drugačnost in preko zapeljive oblike nagovarja čustva kupcev. To pomeni, da vgrajuje tiste pozitivne lastnosti, ki odsevajo prave želje kupcev. Uporabnikom prinašajo večje koristi ter jim zagotavljajo pristnejši prvi stik z novimi izdelki.

Bodite korak pred drugimiVaš izdelek je vaš adut na katerega računate. Soočal se bo z močno konkurenco, generiral prodajne učinke in vplival na vaš ugled. Zato je ključno, da vsebuje izjemne tekmovalne lastnosti. Le tako pripravljen lahko drzneje izstopa, pridobiva zveste uporabnike in vas postavi ob bok najboljšim.

Naredite zato korak v smeri atraktivnih idej z več svežine in razlike. Izkušeni oblikovalec bo smiselno nadgradil razvojni proces. Pomagal vam bo optimizirati podrobnosti, integrirati več inteligence ter ustvarjati edinstvene, tržno zanimive koncepte, ki vas bodo popeljali v ospredje.

Oblikovanje, ki deluje


Inovativen dizajn, ki nastaja pod okriljem oblikovalca, prinaša podjetjem pozitivne, večplastne koristi.

Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite dostop do tržno bolj učinkovitih proizvodov, ki so drugačni, elegantnejši, enostavnejši in optimalni v funkciji. Z njimi lahko lažje postavljate višje cene.

Konkurenčnost


Ob dobrem dizajnu lahko vzpostavite konkurenčno razlikovanje z več vsebine ter se bolje pozicionirate na trgu. Pametni detajli dodatno poskrbijo za višjo raven vaših izdelkov.

Boljša izkušnja


V podjetju lahko z dobrim dizajnom raziskujete nove smeri, ki kupce motivirajo bolje. Obenem pa lahko vgrajujete prijazne avtentične lastnosti, ki izboljšujejo uporabniška doživetja.

Močnejša identiteta


Z dobrim dizajnom pridobite izrazno govorico, s katero lahko na jasen način sporočate svoje vrednote. Pomaga vam graditi pristnejši dialog s kupci in krepiti zaupanje v blagovno znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam omogoča izpeljavo kvalitetnejših in konsistentnejših projektov. To prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje avtentičnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu, vse novosti kvalitetno predstavili svojim strankam. S kolekcijo povsem realističnih vizualizacij, boste imeli možnost predčasno nastopati tako prepričljivo, kot da že predstavljate realen izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio