Pravi dizajn,

za pravo industrijo


Želite atraktiven proizvod, ki bo presenetil kupce? Presekajte s starimi vzorci! Uporabite izviren pristop industrijskega oblikovanja, ki z zapeljivimi idejami daje proizvodom več poleta, blagovnim znamkam pa novo gorivo za uspešnejši nastop.
Ovijalni stroj za pakiranje, Robotika Kogler d.o.o.

Dvignite proizvode na višji nivo


Z več očarljivosti in edinstvenosti v vseh detajlih dajemo novim oblikam pridih sodobnosti, prefinjene elegance ter izboljšane funkcionalnosti. Ustvarjamo drugačne, semantično zapeljive oblike na višji kakovostni ravni.


Naš moto je oblikovna dovršenost, ki bo v očeh kupcev deležna resničnega zaupanja in prave vrednosti. V proizvode vnašamo izboljšave, ki koristijo tako izdelovalcu kot uporabniku.

Bodite korak pred konkurenco


Vaši bodoči izdelki so lahko še uspešnejši. Dodajte jim atraktivne strukture, iskriv značaj ter z njimi ponosno tekmujte na zahtevnih trgih. Z dobrim dizajnom boste hitreje prehiteli ostale in navdušili kupce že ob prvem stiku.


Z obsežnim tehničnim znanjem zagotavljamo edinstveno oblikovanje višje vrednosti. Vaša blagovna znamka pa bo pri tem veliko bolje pripravljena na spopadanje z močno konkurenco.

Nagrajeno oblikovanje, ki učinkuje


Prefinjeni koncepti nagrajenega oblikovalca Bojana Klančarja lahko dramatično povečajo vaše možnosti za uspeh, saj so ti edinstveno oblikovani z namenom motivirati bodoče kupce, da se odločijo ravno za vaš proizvod. Pri tem vam oblikovalec pomaga optimizirati podrobnosti, hkrati pa premišljeno integrira več inteligence, več energije.
 
Oblikovalec se osredotoča na izvedljive in dosegljive cilje, obenem pa krepi dejavnike, ki poglavitno prispevajo k dvigu vrednosti proizvoda.
Ti kjučni dejavniki so: Optimalnost, Drugačnost, Boljša izkušnja, Močnejša identiteta.


Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite tržno učinkovitejše proizvode, ki kupcem pomenijo več. So bolj elegantni in bolj optimalni v funkciji. Z njimi lahko lažje postavljate višje cene.

Drugačnost


Ob inovativnem dizajnu lahko ustvarite razliko z več edinstvene vsebine. Originalni detajli pa poskrbijo za pristnejši značaj. S tem se bolje pozicionirate na trgu.

Boljša izkušnja


Z dobrim dizajnom lahko učinkoviteje raziskujete drugačne smeri. Pri tem pa lažje razvijate enostavne in atraktivne lastnosti, ki kupce motivirajo bolje.

Močnejša identiteta


Dizajn prinaša sodoben vizualni jezik s katerim jasneje sporočate svoje vrednote, negujete pristnejši dialog s kupci ter krepite zaupanje v lastno blagovno znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam pomaga pri izpeljavi doslednih inženirskih projektov. Prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje prvovrstnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste lahko predčasno nastopali tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio