Koristi dizajna
za podjetja


Dober dizajn je v rokah prodornega podjetja inovativno orodje, ki preko zapeljivih rešitev navdušuje kupce ter jih pridobiva na svojo stran. Izkoristite zato vse priložnosti dobrega dizajna in se z odličnimi zasnovami dvignite nad konkurenco.
MODUL, Stikala. TEM Čatež d.d.

Industrijsko oblikovanje povečuje zaupanjeDobro delovanje proizvodov je danes nekaj običajnega, ni pa dovolj za uspeh. Na trgu uspejo le proizvodi, ki so drugačni, inteligentnejši od drugih. Zmagujejo dovršeno oblikovani proizvodi, ki poleg tehničnih odlik, nudijo uporabnikom več vrednosti in zanesljivosti ter boljšo opravilno izkušnjo.

Izkoristite zato vse možnosti, ki jih ponuja dovršeno industrijsko oblikovanje. Tu namreč nastajajo
privlačne, zapeljive oblike, ki neposredno vgrajujejo drugačnost. Ob tem pa dvigujejo zaupanje v izdelek in v blagovno znamko. Kupci v njih hitreje prepoznavajo večje koristi, saj je prvi stik z izdelki enostavnejši in pristnejši.

Bodite pred konkurencoVaš izdelek bo na trgu zagotovo soočen z močno konkurenco. Zato je za doseganje dobrih rezultatov kjučno, da je oborožen z izjemnimi tekmovalnimi lastnostmi. Le celovito dobro pripravljen, z mislijo na kupce, lahko opazneje izstopa, pridobiva nove in zveste uporabnike, ter vas postavi ob bok najboljšim.

Naredite zato korak v smeri atraktivnih idej z več svežine in razlike. Izkušeni oblikovalec vam bo pri tem pomagal smiselno nadgraditi razvojne koncepte. Optimiziral bo podrobnosti, integriral več inteligence ter zasnoval edinstvene, tržno konkurenčne izdelke, ki vas bodo popeljali v ospredje.

Oblikovanje, ki deluje


Inovativen, dober dizajn, ki nastaja pod okriljem oblikovalca, prinaša številnim podjetjem pozitivne in večplastne koristi.

Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite dostop do tržno bolj učinkovitih proizvodov, ki so elegantnejši, drugačni, enostavnejši in optimalni v funkciji. Podjetje lahko z njimi  lažje postavlja višje cene.

Konkurenčnost


Ob inovativnemu dizajnu lahko vzpostavite konkurenčno razlikovanje z več vsebine ter se tako bolje pozicionirate na trgu. Pametni detajli dodatno poskrbijo za višjo raven vaših izdelkov.

Boljša izkušnja


Podjetje lahko tako učinkoviteje raziskuje še neodkrite smeri, ki kupce motivirajo bolje. Obenem pa razvija prijazne, bolj avtentične lastnosti, ki izboljšujejo uporabniška doživetja.

Močnejša identiteta


S kakovostnim dizajnom pridobite izrazno govorico, s katero lahko na jasen način sporočate svoje vrednote. Omogoča vam graditi pristnejši dialog s kupci in krepiti zaupanje v blagovno znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam omogoča izpeljavo inženirsko konsistentnejših projektov. To prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje avtentičnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste imeli možnost predčasno nastopati tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio