Pravi dizajn,

za pravo industrijo


Želite atraktiven proizvod, ki bo presenetil kupce? Presekajte s starimi vzorci! Uporabite izviren pristop industrijskega oblikovanja, ki z zapeljivimi idejami daje proizvodom več poleta, blagovnim znamkam pa novo gorivo za uspešnejše poti.
Ovijalni stroj za pakiranje, Robotika Kogler d.o.o.

Dvignite proizvode na višji nivo


Spoznajte navdušujoče lastnosti ter zapeljive oblike na višji kakovostni ravni. Z več očarljivosti in edinstvenosti v vseh detajlih dajemo novim rešitvam pridih sodobnosti, prefinjene elegance ter izboljšane funkcionalnosti.


Naš moto je dovršenost, ki bo v očeh kupcev deležna resničnega zaupanja in prave vrednosti. V produkte vnašamo številne napredne izboljšave z opaznimi koristmi za uporabnika.

Bodite korak pred konkurenco


Stopite v stik, če želite odkrivati nove smeri in premikati meje sodobnega izraza. Ponujamo drugačen pogled in obsežen nabor svežih idej. Z izvirnimi oblikami pomagamo dvigovati ugled ter uspešnost prodajnih artiklov na zahtevnih trgih.


Vaš proizvod je lahko res nekaj posebnega. S premišljenim dizajnom vam ga bomo opremili z močnim tekmovalnim značajem. Zaradi pametnih lastnosti pa bo ta drugačen in izrazito konkurenčen.

Nagrajeno oblikovanje, ki deluje


Prefinjeni koncepti nagrajenega oblikovalca Bojana Klančarja lahko dramatično povečajo vaše možnosti za uspeh, saj so ti edinstveno oblikovani z namenom motivirati bodoče kupce, da se odločijo ravno za vaš proizvod. Pri tem vam oblikovalec pomaga optimizirati podrobnosti, hkrati pa premišljeno integrira več inteligence. Osredotoča se na izvedljive in dosegljive cilje, obenem pa krepi poglavitne dejavnike, ki vplivajo na dvig vrednosti, kot so: optimalnost, drugačnost, boljša izkušnja ter močnejša identiteta.


Optimalnost


Z dobrim dizajnom dobite tržno učinkovitejše proizvode, ki kupcem pomenijo več. So bolj elegantni in optimalni v funkciji. Z njimi lahko lažje postavljate višje cene.

Drugačnost


Inovativen dizajn daje konkurenčno razliko z več edinstvene vsebine. Tako se lahko bolje pozicionirate na trgu. Originalni detajli pa še dodatno poskrbijo za pristen značaj.

Boljša izkušnja


S pravim dizajnom lahko vaše podjetje učinkoviteje raziskuje še neodkrite smeri. Pri tem pa lažje razvija prijazne lastnosti, ki kupce motivirajo bolje.

Močnejša identiteta


Dizajn prinaša sodoben izrazni jezik s katerim lahko jasno sporočate svoje vrednote, vzpostavljate pristnejši dialog s kupci ter krepite zaupanje v svojo znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam pomaga pri izpeljavi doslednih inženirskih projektov. Prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje prvovrstnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste lahko predčasno nastopali tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio