Koristi dizajna
za podjetja


Dober dizajn je v rokah prodornega podjetja inovativno orodje, ki preko zapeljivih rešitev navdušuje ter pridobiva kupce na svojo stran. Izkoristite zato vse priložnosti dobrega dizajna in se z odličnimi zasnovami dvignite nad konkurenco.
MODUL, Stikala. TEM Čatež d.d.

Industrijsko oblikovanje nagovarja čustvaDobro delovanje proizvodov je danes nekaj običajnega, ni pa dovolj za uspeh. Proizvodi, ki uspejo so drugačni in inteligentnejši. Imajo posluh za naša pričakovanja in ravnanja. Dandanes lahko presenetijo le dovršeno oblikovani izdelki, ki poleg tehničnih odlik, nudijo uporabnikom zadovoljstvo tudi na emotivni ravni.

Dovršeno industrijsko oblikovanje, ki tu nastaja, neposredno vpeljuje drugačnost in preko zapeljive oblike nagovarja čustva kupcev. To pomeni, da vgrajuje tista pozitivna svojstva, v katerih lahko kupci hitreje prepoznavajo večje koristi, boljšo uporabniško izkušnjo in pristnejši prvi stik z novimi izdelki.

Bodite korak pred drugimiVaš izdelek je vaš adut od katerega računate. Na trgu bo soočen z močno konkurenco, generiral bo prodajne učinke in dvigoval ugled. Zato je ključno, da vsebuje izjemne tekmovalne lastnosti. Le tako pripravljen bo lahko drzneje izstopal, pridobival zveste uporabnike in vas postavil ob bok najboljšim.

Naredite zato korak v smeri atraktivnih idej z več svežine in razlike. Izkušeni oblikovalec vam bo pri tem pomagal smiselno nadgraditi razvojni proces. Optimiziral bo podrobnosti, integriral več inteligence ter zasnoval edinstvene, tržno zanimive koncepte, ki vas bodo popeljali v ospredje.

Oblikovanje, ki deluje


Inovativen, kakovosten dizajn, ki nastaja pod okriljem oblikovalca, prinaša številnim podjetjem pozitivne in večplastne koristi.

Optimalnost


S kakovostnim dizajnom dobite dostop do tržno bolj učinkovitih proizvodov, ki so drugačni, elegantnejši, enostavnejši in optimalni v funkciji. Z njimi lahko lažje postavljate višje cene.

Konkurenčnost


Ob inovativnemu dizajnu lahko vzpostavite konkurenčno razlikovanje z več vsebine ter se tako bolje pozicionirate na trgu. Pametni detajli dodatno poskrbijo za višjo raven vaših izdelkov.

Boljša izkušnja


V podjetju lahko tako učinkoviteje raziskujete še neodkrite smeri, ki kupce motivirajo bolje. Obenem pa vgrajujete prijazne avtentične lastnosti, ki izboljšujejo uporabniška doživetja.

Močnejša identiteta


S kakovostnim dizajnom pridobite izrazno govorico, s katero lahko na jasen način sporočate svoje vrednote. Omogoča vam graditi pristnejši dialog s kupci in krepiti zaupanje v blagovno znamko.

Hitreje do končne realizacije


Obsežno oblikovalsko znanje, združeno z najsodobnejšo 3D CAD platformo, vam omogoča izpeljavo kvalitetnejših in konsistentnejših projektov. To prinaša bistveno krajša razvojna obdobja in boljše možnosti za pravočasno plasiranje avtentičnih izdelkov na trg.


Da bo vaše poslovanje še uspešnejše, boste lahko vse novosti svojim strankam predstavili veliko prej, preden bo vaš proizvod na trgu. S kolekcijo povsem realističnih 3D vizualizacij, boste imeli možnost predčasno nastopati tako prepričljivo, kot da že predstavljate pravi izdelek.

3D Design

3D CAD

3D Vizualizacije

© Copyright 2018, Bojan Klančar - oblikovalec. All logos and trademaks are the property of their respecitive owners. Izdelava: MMstudio